JD Sveiseservice AS  ble startet i 1982 av Jan Arvid Dalen. Fra starten av var fundamentet i bedriften service/vedlikehold av sveisemaskiner og leveranse av tilsettmaterialer. JD Sveiseservice AS har siden 2012 vært heleid av TESS. TESS er en landsdekkende aktør med 110 servicesentre i Norge og med kjerneprodukter innen slanger og fittings, sveis, verktøy og vern. TESS omsatte i 2015 for i underkant av 2,8 milliarder kroner.

JD Sveiseservice AS er i dag blant de ledende innen sveis i Norge og er en bedrift hvor all virksomhet er sveiserelatert.

Fra begynnelsen av har vi hatt en oppfatning av at ”sveis” er et spesialfelt som krever spisskompetanse innen fagfeltet, og ikke noe man har i butikken som liten del av et større sortiment.

Bedriften setter fokus på sveis og har medarbeidere med kompetanse innen de produktfeltene vi representerer. Dette gjør at kunden kan føle seg trygg på at en har kommet til en faghandel. Vi har en fleksibel og høyt ytende stab som står på for at kundene skal være ivaretatt.

Serviceavdelingen består av 2 mann som har opplæring på Kemppi sveisemaskiner og flere års erfaring fra reparasjon av Kemppi og andre sveisemaskiner. Serviceverkstedet er et komplett, moderne verksted med kalibrert testutstyr og spesialverktøy.

Servicebilen er en viktig del av vår totalservice, da det ofte skjer at sveisemaskiner og utstyr må repareres der kunden er, grunnet blant annet tidsaspektet.

Ved valg av tilsettmaterialer er det avgjørende at kunden kommer til en faghandel.

Vi kan foreta sveisetekniske beregninger, kostnadsberegninger, utarbeide sveiseprosedyrer og metodestudier. Dette gir våre kunder en sikkerhet ved spørsmål innen dette faget.

JD Sveiseservice AS har et rikholdig lager både av tilsettmaterialer, sveisemaskiner, sveisepistoler, deler og annet tilbehør. Lageret er tilpasset den omsetning som den enkelte vare har.

Vi har innredet eget sveiserom for at kunden om ønskelig skal få prøve de produktene som tilbys. Det arrangeres sveisekurs for bedriftene, de kan også leie plass for sertifisering.
Butikken vår Butikken vår Butikken vår Her holder vi til Serviceverkstedet Sveiseprøver Sveiseskole TIG-sveising Tilsettlager